_________________ ______ _________________________Este ce este

vineri, 8 noiembrie 2013

Oameni care trezesc

Eram prima zi în universitatea în care urma să livrez seminare pe antreprenoriat timp de 2 luni.
Gabi, persoana care este responsabilă de proiect mă plimba prin clase să-mi facă cunoștință cu studenții. Ne-am orpit în fașa unei uși, cred că era a 5-a, sau a 7-a chiar. S-a întors către mine și a spus ”You are going to looove this teacher”, apoi a deschis ușa. 

El ne-a primit cu un zâmbet larg și ochi buni. Așa am făcut cunoștință cu Alex.

El poate face oamenii să vadă frumosul, dar cel mai important - frumosul din ei. 

Cu câțiva ani în urmă a scris pe un forum, pe net un mesaj ”Dacă vrei să te sinucizi, scrie-mi și împreună vom căuta fericirea în lumea asta.”. A spus că nu se aștepta la nici un răspuns. ”Cine ar fi atât de nebun încât să răspundă la acest mesaj? ”

” Mi-ai scris în jur de 200 de persoane. Mi-am făcut și o agendă. Vorbeam cu fiecare dintre ei câte o oră pe zi. Plecam la culcare la 4 dimineața. Pe câțiva i-am vizitat.
Unul dintre ei trăia cu familia sa în condiții puțin favorabile. Am înțeles că sunt săraci atunci când au facut suc fresh de protocale și mi l-au dat pe tot mie, pentru că eram oaspetele lor. Am încercat să mă împart cu ei, însă au refuzat categoric. Atunci am înțeles că ăsta este cel mai frumos dar pe care mi-l pot oferi. Am plâns.”

Mi-a spus că nimic nu este întâmplător. 
Știu. Nimic. 

Ieri am vizitat orașul în felul său. Am schimbat 5 localuri și în fiecare am comandat un alt fel de bautura. Data viitoare ne-am promis că vor fi 6. :D

Am mai văzut orașul la miez de noapte departe de orice sunet în afară de cel al greierilor...

 El împarte îmbrățișări, gânduri bune cu oamenii pentru că știe că astfel face lumea mai frumoasă în fiecare zi. 

Câteodată în viața noastră apar oameni atât de speciali, încât nu-ți vine să crezi că poate fi adevărat. 

El mi-a mai spus că în una dintre culturile Mexicane oamenii își spuneau secretele fluturilor, pentru că ei sunt unicile ființe care nu provoacă nici un sunet...  Eu mi-am pus secretul într-o cutie, în ultimul loc pe care l-am vizitat... Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu